Zuiders Feest op het Erf

Wanneer

  • zondag 16 juni 2024 van 14:00 tot 18:30 uur

Locatie

Provinciaal Groendomein De Averegten
Boonmarkt 4a , 2220 Hallaar (Heist-Op-Den-Berg)

Op zondag 16 juni heten we iedereen van harte welkom op het Zuiders Feest op het Erf, een kleurrijk festijn waar we wereldculturen in de kijker zetten en we je uitnodigen om deel te nemen aan een heerlijke reis langs diverse culturele hoogtepunten.


Wat valt er allemaal te beleven?


Verken een wereld van smaken op onze internationale markt met eetkraampjes, waar geuren van exotische kruiden en specerijen je tegemoet komen. Wandel vervolgens langs de standjes op de markt en laat je betoveren door unieke handgemaakte schatten en culturele vondsten.


In een speelse oase op de weide vind je allerlei activiteiten en animatie, waar jongere feestgangers onder meer door kleurvolle knutselworkshops en traditionele spelletjes kunnen kennismaken met verschillende wereldculturen. Laat je ten slotte meevoeren op de ritmes van de wereld met live muziekoptredens die variƫren van opzwepende Afrikaanse drums tot betoverende Mexicaanse melodieƫn. Zuiders Feest op het Erf belooft een dag vol ontdekkingen te worden, waarbij de pracht van diversiteit centraal staat. Vier gezellig met ons mee op 16 juni in De Averegten en laat je verrassen door de schatten die onze wereld te bieden heeft!


Het feest is vrij toegankelijk. Honden zijn aangelijnd toegelaten op de feestweide.


Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein De Averegten, op de feestweide aan de boerderij, Langendijk 17, 2220 Heist-op-den-Berg


Met dank aan gemeente Heist-op-den-Berg

Organisatie

Provinciaal Groendomein De Averegten
Boonmarkt 4 , 2220 Heist-op-den-Berg