Afvalkalender

De ophaaldienst van IOK Afvalbeheer zorgt voor de ophalingen van restafval, gft, glas, papier & karton, pmd en grof vuil. De huis-aan-huisinzamelingen gebeuren per sector. De gemeente wordt hiervoor verdeeld in vier sectoren.

Klik hier om te zien tot welke sector jouw straat behoort.
Heb je de juiste sector gevonden, klik dan hieronder de juiste afvalkalender aan.

Alle ophalingen starten vanaf 7 uur ’s morgens. Plaats dan ook tijdig je huisvuilcontainer, gft-container, glasbak, pmd of papier buiten, eventueel al de avond vóór de ophaling.

Werd het afval tijdig aangeboden op de juiste ophaaldag maar toch niet opgehaald, dan kan je dit doorgeven aan IOK Ophaaldienst, telefoonnummer 014 58 09 96. Er wordt dan zo spoedig mogelijk een oplossing geboden.

Mis geen enkele ophaling met de app!

Mis voortaan geen enkele afvalophaling met de app: Recycle! Deze gratis app, ontwikkeld door Fost Plus, Bebat en Recupel in samenwerking met IOK Afvalbeheer geeft je alle info over de afvalinzamelingen aan de hand van een handige afvalkalender met herinneringen, sorteerinfo en een overzicht van de inzamelpunten in je buurt. De app is beschikbaar voor Android en Apple.

Uiteraard vind je deze informatie ook nog altijd terug op de gewone papieren afvalkalender en op onze website want naast de inzameldagen voor het huishoudelijk afval bevat de afvalkalender ook een schat aan sorteerinformatie.

Het is ook mogelijk om de ophaaldata van je persoonlijke ophaalkalender te uploaden in je digitale kalender (bv. google, outlook, iPhone agenda …). Dit via de digitale ophaalkalender op www.iok.be/ophaalkalender/default.aspx.

Meer info: Katleen Mertens, tel. 014 56 27 75, mail: afvalbeheer@iok.be

 

Contact

Bouw en Milieu
Leopoldlei 40, 2220 Heist-op-den-Berg
015 23 74 00,
bouwenmilieu@heist-op-den-berg.be

Openingsuren loket

Ma: 9 - 12 uur en 13.30 - 19 uur
Wo: 9 - 12 uur en 13.30 - 16 uur
Vr: 9 - 12 uur

<< Sluitingsdagen >>

Telefonisch contact

Ma, wo: 9 - 12 uur en 13.30 - 16 uur
Vr: 9 - 12 uur