Bed & Breakfast 'De Hullebrug'

In een prachtig gerestaureerde hoeve die al een paar eeuwen in Itegem (Heist op-den-Berg) staat, vind je vandaag een bijzonder stijlvolle B&B. Bed & Breakfast Hullebrug herbergt vier mooie kamers die dankzij de inrichting elk een heel eigen karakter hebben meegekregen. Dit is immers de streek van Felix Timmermans en zijn erfenis leeft verder in de kamers, zo kan je onder meer overnachten in een kamer die luistert naar de naam Marieke en Pallieter, genoemd naar de bekendste roman van deze Vlaamse schrijver.
 
Elke kamer biedt het nodige comfort voor een verblijf zonder zorgen en heeft een eigen, stijlvolle badkamer. Als extra troef zie je vanaf je kamer hoe de Nete zich een weg kronkelt tussen uitgestrekte velden. ’s Morgens ga je via een buitentrap naar de ontbijtkamer. Hier wacht je een uitgebreid en kraakvers ontbijt. Je kan er rustig wakker worden voor je gaat wandelen of fietsen in de schitterende omgeving of een uitstapje maakt naar Lier, Heist-op-den-Berg, Herentals of Mechelen. Tenslotte is er ook een grote binnenkoer waar je je auto kwijt kunt en waar je aangenaam kan chillen in een mooie tuin met neerhofdieren. En laat er geen twijfel over bestaan: veel meer dan in een hotel is in deze b&b de persoonlijke aandacht een garantie.

Aantal kamers: 4
Max. aantal personen: 14

Prijs per persoon per nacht: zie website Hullebrug

Uitrusting badkamers: bad en/of douche, toilet, zeep/shampoo & haardroger.
Uitrusting kamers: tv, dvd-speler met dvd‘s en radiowekker.

Toegankelijk voor rolstoelen: label voor toegankelijk toerisme uitgereikt door Toerisme Vlaanderen.
Gratis WIFI.
Huisdieren te bespreken.

Mogelijkheid tot nuttigen van avondmaal op korte (wandel)afstand: ‘t Schipke, ‘t Soetehuys en ‘t Land (sterrenrestaurant).
Parking op binnenkoer.
Gebruik tuin: neem plaats onder de notenboom met een heerlijk glas wijn. Of chill in 1 van onze hangmatten met zicht op onze 2 walibi‘s.

Extra: gratis gebruik fietsen, zelf uitgestippelde wandelroutes.
Mogelijkheid tot huren vergaderzaal, verhuur locatie voor events mogelijk.
Eigen waterzuivering door rietveld.
Artisanale producten zoals confituur, fruit en bier.

Contactgegevens
Bed & Breakfast 'De Hullebrug'
Bevelsesteenweg 101
2222 Itegem (Heist-op-den-Berg)
tel. +32 (0)475 85 87 93
fax +32 (0)3 297 18 91
mail info@hullebrug.be
website www.hullebrug.be