Met Belgerinkel naar de Winkel

Van 5 mei tot 9 juni 2012 loopt de elfde editie van de fietspromotiecampagne ’Met Belgerinkel naar de Winkel‘.

Deze actie zorgt elk jaar weer opnieuw voor gezellige momenten in de gemeente, aandacht voor handelaars in de buurt en geeft fietsers een duwtje in de rug.
Door deze campagne willen de initiatiefnemers (BBL, UNIZO en CM) iedereen ervan overtuigen dat de fiets een gemakkelijk, milieuvriendelijk en gezond alternatief is voor auto. Reeds vanaf het eerste jaar ondersteunt de gemeente Heist-op-den-Berg heel actief deze campagne.

’Met Belgerinkel naar de Winkel‘ kan in 2012 rekenen op een fantastische nieuwe fietssponsor Achielle die samen met de gemeente zorgt voor twee mooie retrofietsen. En dit jaar kan je sparen voor een fleurig fietsmandje van Who‘s That Girl.

Je kan bij de deelnemende handelaars een spaarkaart krijgen. Die handelaars herken je aan de affiche in de etalage, en je vindt ook een lijst met de deelnemende handelaars op de website www.belgerinkel.be/heist-op-den-berg. Voor elk fietsbezoek krijg je een stempel. Door tijdens de campagne zeven stempels te verdienen op je spaarkaart, kan je tegen verminderde prijs het rieten fietsmandje van Who‘s That Girl bestellen. Na het bestellen van dit fietsmandje deponeer je de kaart in de spaardoos op de toonbank. Wil je geen fietsmandje bestellen, dan kan je je volle spaarkaart direct in de spaardoos steken.

Alle volle spaarkaarten in de spaardozen nemen automatisch deel aan een tombola. Op die manier maak je kans op één van de twee fietsen, fietsmandjes, waardebons, … die door het gemeentebestuur en de handelaars worden geschonken. Uit alle ingediende volle stempelkaarten zullen 30 winnaars geloot worden. Deze winnaars worden, net zoals de voorbije jaren, door het gemeentebestuur uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

 

Contact

Lokale Economie
Leopoldlei 40, 2220 Heist-op-den-Berg
Tel. 015 23 74 08,
mail economie@heist-op-den-berg.be

Openingsuren

Ma, wo: 9 - 12 uur en 13.30 - 16 uur
Vr: 9 - 12 uur

<< Sluitingsdagen juli-augustus >>