Beslissing LAC Eandis

Na de Lokale Adviescommissie krijg je van het OCMW een brief waarin staat wat er beslist werd. Kijk goed na of het recht tot afsluiten werd toegestaan of niet.

Betaalplan
Er werd beslist dat je je schuld in een aantal schijven kan afbetalen. Je ontvangt de beslissingsbrief van het OCMW waarin vermeld wordt hoeveel je maandelijks moet betalen en wanneer. Van Fluvius krijg je maandelijks een brief met vermelding van de betaalreferentie en de vervaldag.

Plaatsing budgetmeter
Er werd beslist dat er een budgetmeter voor elektriciteit en/of gas geplaatst moet worden. Je moet een afspraak maken voor de plaatsing van de budgetmeter. Je kan zelf contact opnemen met Fluvius op 078 35 35 34 of je neemt contact op met team Energiehulp.

Schuld in budgetmeter
Als je al een budgetmeter hebt of er wordt beslist dat er een budgetmeter moet worden geplaatst, wordt de schuld meestal afbetaald via de budgetmeter. Er wordt een bedrag afgesproken dat per week wordt afbetaald. Het is belangrijk dat je voldoende krediet oplaadt zodat je afbetaling niet wordt onderbroken.
Zowel voor gas als elektriciteit kan de schuld via de budgetmeter worden afgebouwd.

Contactinformatie