De Lijn

De Lijn staat in voor de organisatie van het openbaar busvervoer. Deze bussen rijden ofwel via een vaste dienstregeling ofwel na reservatie (de Belbussen). Meer informatie over de dienstregeling vind je terug op de website van De Lijn.

Daarnaast rijdt in Heist-op-den-Berg ook de Belbus. Deze bolt elke dag van de week, na reservatie. De Belbus rijdt op weekdagen van 6 tot 21 uur, op zaterdag, zon- en feestdagen van 8 tot 23 uur. Een belbus moet je minimaal twee uur op voorhand reserveren bij de centrale op het nummer 03 218 14 94. De centrale is van maandag tot vrijdag bereikbaar van 6 tot 19.30 uur, op zaterdag van 7.30 tot 17 uur. Op de belbus gelden de tarieven van De Lijn.

De Lijn biedt verschillende soorten vervoerbewijzen aan. Voor meer info kan je terecht op de website van De Lijn. Wanneer zowel de op- als afstaphalte van je verplaatsing binnen Heist-op-den-Berg liggen, kan je gebruik maken van een Gemeentekaart. De Gemeentekaart kost 10 euro en is goed voor 10 verplaatsingen. De Gemeentekaart is alleen te koop in een aantal voorverkooppunten. Je vindt een overzicht van deze verkooppunten op www.delijn.be (geef naam van de gemeente in).