Duurzame Heistenaars

Kitty Van Parys is de stichter en bezieler van ‘Duurzame Heistenaars’. De organisatie heeft als doel de inwoners van Heist-op-den-Berg duurzamer te laten leven. Dat doet ze op twee manieren:

Ten eerste onderhoudt de redactie een website waarop alle duurzame initiatieven in Heist-op-den-Berg te vinden zijn, van land- en tuinbouwbedrijven tot  winkels en verenigingen. Alle partners op de website zijn stuk voor stuk geëngageerde mensen, die elk op hun manier hun steentje bijdragen aan het minder belasten van de planeet. Duurzame Heistenaars probeert deze mensen te verbinden en in de kijker te zetten. Naast de website onderhoudt de redactie ook een nieuwsbrief, facebookpagina en Instagram account. Via deze kanalen probeert Duurzame Heistenaars de Heistse inwoners te informeren over de duurzame initiatieven in onze gemeente.

Naast de redactie is er ook een werkgroep opgericht om duurzaamheid actief te promoten in de gemeente. Via acties en campagnes wilt deze werkgroep de Heistenaars meer bewust maken van ecologisch leven en de strijd tegen de klimaatcrisis.

Meer weten?

Wil je graag meer te weten komen over Duurzame Heistenaars en alle duurzame initiatieven in Heist-op-den-Berg? Neem dan zeker een kijkje op de website van Duurzame Heistenaars. Wil je graag op de hoogte blijven van duurzaam Heists nieuws? Volg de Duurzame Heistenaars op Facebook of Instagram en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Ken je zelf nog een duurzaam initiatief dat nog niet op de website staat of wil je graag meewerken in de werkgroep van de Duurzame Heistenaars?

Neem via dit formulier contact op

Externe links