Samenaankoop dakisolatie

Onze gemeente organiseert samen met de omliggende gemeenten Grobbendonk, Nijlen, Herentals, Herenthout, Hulshout en de intercommunale IOK een groepsaankoop van dakisolatie.

Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt 30 % van de warmte door het dak. En toch heeft 30 % van de woningen nog geen dakisolatie. Nochtans is de investering snel terugverdiend. Zeker als je weet dat er ook premies zijn. Door een grote groep geïnteresseerden te verzamelen, kunnen we de prijs drukken waardoor de investering nog sneller terugverdiend zal zijn.

De groepsaankoop is zowel bedoeld voor isolatiematerialen voor zelfplaatsers, als voor uitvoering door een erkend aannemer. Naast traditionele zullen ook bio-ecologische isolatiematerialen in het gamma zitten (met uitzondering van de minst duurzame materialen zoals EPS, XPS en PUR).

Op donderdag 26 januari werd een infoavond over de groepsaankoop georganiseerd in CC Zwaneberg. Daar werden de verschillende aspecten van de groepsaankoop toegelicht. De presentatie van de infoavond kan je hier downloaden.

INSCHRIJVEN
Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan deze actie, vul dan het inschrijvingsformulier in en bezorg het aan de milieudienst, Leopoldlei 40 te Heist-op-den-Berg of bouwenmilieu@heist-op-den-berg.be. Als het inschrijvingsformulier terug bezorgd wordt voor 1 maart, word je (nadat de stuurgroep de firma‘s gekozen heeft) op de hoogte gebracht van het aanbod. Maar ook nadien kan je nog bij de geselecteerde firma‘s terecht. De voorwaarden van de samenaankoop blijven voor de inwoners van de cluster geldig tot eind oktober 2012.