Geschenkcheques

Wat zijn geschenkcheques?
Iedereen heeft het wel eens moeilijk om een gepast geschenk te vinden. Daarom werd de Heistse geschenkcheque in het leven geroepen! Verras je vrienden en kennissen, familie, collega’s, personeel of klanten met een mooi en stevig verpakte geschenkcheque, waarvan je het bedrag zelf kan samenstellen met cheques van 5, 10 en 20 euro.

De cheques worden verkocht op volgende adressen:

  • Onthaal gemeentehuis (Kerkplein 17)
  • Toerisme (Postweg 6)
  • Cultuurcentrum Zwaneberg (Cultuurplein 1)
  • De Bus

Met de geschenkcheques kan je aankopen doen bij alle deelnemende handelaars en marktkramers in Heist-op-den-Berg. Deze kan je herkennen aan een speciale raamsticker. De cheque is een jaar geldig en kan niet ingewisseld worden tegen geld.

Verlenging vervaldatum door corona
Alle cheques die in 2020 vervallen, worden met een volledig jaar verlengd. Dag en maand van vervaldatum blijven hetzelfde, maar dan in 2021. Ook cheques die in 2021 vervallen, worden respectievelijk met één jaar verlengd, dus tot dezelfde vervaldatum in 2022.

Deelnemende handelaars
De lijst met 162 deelnemende handelaars vind je hier.

Verzilveren geschenkcheques
De geschenkcheques moeten volledig (met afscheurstrookje) en samen met het daarvoor bestemde formulier binnengebracht worden bij het team Financiën (Kerkplein 16). De handelaar krijgt dan het afscheurbare strookje van de geschenkcheque mee om te bewaren voor zijn administratie. Het gemeentebestuur schrijft het verschuldigde bedrag over op de bankrekening van de handelaar. 

Breng de cheques binnen het jaar na de vervaldatum binnen. Cheques die al meer dan een jaar voorbij hun vervaldatum zijn, zullen niet meer terugbetaald worden door het gemeentebestuur.
Het formulier om je geschenkcheques te verzilveren vind je hier. Je kan het eveneens krijgen bij de teams Lokale Economie en Financiën.

Dit project kwam tot stand met de financiële steun van de provincie Antwerpen.

Contactinformatie