Groene energie

10
juli
2018

Tot en met 25 september kan je opnieuw intekenen op de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur. Vorig jaar bespaarden 118.000 huishoudens gemiddeld zo’n 200 euro per jaar. Heist-op-den-Berg steunt dit initiatief. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig. Doe daarom mee, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij tot een beter milieu!

Heb je in het verleden al deelgenomen aan een groepsaankoop of koos je eerder voor een voordelig energiecontract? Ook dan loont het zeker de moeite om weer deel te nemen. Denk eraan: de aangeboden tarieven van de groepsaankoop krijg je gedurende één jaar. Nadien mag de leverancier de tarieven aanpassen.

Iedereen in Vlaanderen kan inschrijven, ook gezinnen die het afgelopen jaar van energieleverancier zijn veranderd. De verbrekingsvergoeding is immers afgeschaft.

Heb je geen toegang tot het internet, dan helpen we je graag verder. Maak een afspraak bij Leefomgeving. Hiervoor kan je tijdens de openingsuren bellen naar 015 23 74 00. Breng zeker je laatste jaarafrekening van elektriciteit en aardgas mee, zodat we alle gegevens meteen bij de hand hebben.

Info
www.samengaanwegroener.be, 0800 21 134

Contactinformatie