Grote Heistse Tombola

1
september
2020

Het college van burgemeester en schepenen heeft beslist om in het kader van het relanceplan lokale economie een tombola in te richten in onze gemeente. Met die actie wil het lokale bestuur de Heistse middenstand en horeca promoten. De tombola loopt van begin september tot het einde van dit jaar.

Prijzenpot
De Grote Heistse TOMBOLA heeft een prijzenpot ter waarde van 40.000 euro. Er zijn twee trekkingen voorzien - begin november 2020 en begin januari 2021 - waarbij telkens vier elektrische fietsen met een waarde van 2.500 euro per fiets te winnen zijn en 10.000 euro aan Heistse geschenkcheques.

Hoe kan je deelnemen?
Deelnemen is heel makkelijk! Kom jij winkelen in Heist? Of een glaasje drinken in een lokaal cafeetje? Dan krijg je als klant bij elke deelnemende handelaar één lotje per aankoop vanaf 10 euro. Dat lotje moet je dan invullen en bij een deelnemende handelaar of in een aantal openbare gebouwen in een verzameldoos deponeren.  

En wie weet rijd jij binnenkort rond in Heist-op-den-Berg met een elektrische fiets of kan je komen winkelen met Heistse geschenkcheques!

Promopakket
1 en 2 september bezoeken medewerkers van het lokale bestuur alle potentiële handelaars en bezorgen hen een promopakket. Dat bestaat uit twee affiches, een pak tombolalotjes, een verzameldoos en een brief met alle extra info. Deelnemende handelaars zullen ook kunnen beschikken over digitaal promomateriaal. Dat zal vanaf begin september te vinden zijn op onze website.

Het lokale bestuur hoopt alvast op een groot succes. Alleen samen kunnen we de strijd tegen het virus winnen. En we bieden ineens, samen met alle Heistse handelaars, een antwoord op de online shopgiganten.

Koop lokaal! Koop in Heist!