De Heistse geschenkcheque

Wat zijn geschenkcheques?

Iedereen heeft het wel eens moeilijk om een gepast geschenk te vinden. Daarom werd de Heistse geschenkcheque in het leven geroepen! Verras je vrienden en kennissen, familie, collega’s, personeel of klanten met een mooi en stevig verpakte geschenkcheque, waarvan je het bedrag zelf kan samenstellen met cheques van 5, 10 en 20 euro.

De cheques worden verkocht op volgende adressen:
• Onthaal gemeentehuis (Kerkplein 17)
• Dienst Toerisme (Postweg 6)
• Cultuurcentrum Zwaneberg (Cultuurplein 1)
• De Bus

Met de geschenkcheques kan je aankopen doen bij alle deelnemende handelaars en marktkramers in Heist-op-den-Berg. Deze kan je herkennen aan een speciale raamsticker. De cheque is 1 jaar geldig en kan niet ingewisseld worden tegen geld.

Meer info?
Wim Dom, ambtenaar Lokale Economie
Leopoldlei 40, 2220 Heist-op-den-Berg, tel. 015 23 74 08,
mail wd@heist-op-den-berg.be

Deelnemende handelaars

De lijst met 130 deelnemende handelaars vind je hier.

Verzilveren geschenkcheques

De geschenkcheques moeten volledig (met afscheurstrookje) en samen met het daarvoor bestemde formulier binnengebracht worden bij de gemeentelijke financiële dienst (Kerkplein 16). De handelaar krijgt dan het afscheurbare strookje van de geschenkcheque mee om te bewaren voor zijn administratie. Het gemeentebestuur schrijft het verschuldigde bedrag over op de bankrekening van de handelaar.

Breng de cheques binnen het jaar na de vervaldatum binnen. Cheques die al meer dan een jaar voorbij hun vervaldatum zijn, zullen niet meer terugbetaald worden door het gemeentebestuur.

Het formulier om je geschenkques te verzilveren vind je hier terug. Je kan het eveneens verkrijgen op de dienst Lokale Economie en de financiële dienst.


Dit project kwam tot stand met de financiële steun van de provincie Antwerpen.