Heistbon

De Heistbon is een Heistse cadeaubon die je op verschillende verkooppunten kan krijgen maar ook online kan bestellen. Hierdoor is het mogelijk om vanuit je luie zetel, buiten de openingsuren van de verkooppunten, op feestdagen, ... een Heistbon te kopen. Heel handig voor wie zich niet graag verplaatst of op zoek is naar een last minute cadeautje!

Met de Heistbon kan je gaan shoppen bij heel wat Heistse handelaars. Want lokaal shoppen, dat moedigen we graag aan! Je kan de Heistbon gedeeltelijk gebruiken bij verschillende handelaars of meerdere keren bij dezelfde handelaar.

Deelnemende handelaars

Je kan zelf het bedrag van je Heistbon bepalen (tussen 5 en 150 euro) en je kan het saldo en de vervaldatum online raadplegen. De bon is 1 jaar geldig en kan niet verlengd worden.

Wie de Heistbon op een verkooppunt koopt, krijgt die mee in een mooie geschenkverpakking. Koop je de Heistbon online, dan kan je een persoonlijke boodschap toevoegen die op je bon komt te staan. Je krijgt de bon dan in pdf toegestuurd in je mailbox, waarna je kan kiezen om deze te printen of digitaal door te sturen.

Betalen kan heel eenvoudig door je Heistbon te laten scannen (op papier of digitaal) bij de deelnemende handelaar. De bon is niet inleverbaar voor geld.

Heistbon online kopen

Fysieke verkooppunten

  • Onthaal gemeentehuis, Kerkplein 17
  • CC Zwaneberg, Cultuurplein 1
  • Toerisme, Postweg 6
  • De Bus

Aansluiten als handelaar

Wil je als Heistse handelaar ook Heistbonnen kunnen ontvangen? Neem contact op met economie@heist-op-den-berg.be en sluit je gratis aan! De Heistbonnen worden door het lokale bestuur maandelijks via overschrijving uitbetaald. De procedure verloopt volledig digitaal, je hoeft je dus niet meer te verplaatsen.

Lees er meer over

Verzilveren oude geschenkcheques - voor handelaars

Breng de geschenkcheques volledig (met afscheurstrookje) en samen met het bijhorende formulier binnen bij het onthaal in het gemeentehuis (Kerplein 17). Je krijgt het afscheurbare strookje van de geschenkcheque mee om te bewaren voor je administratie. Het lokale bestuur schrijft het verschuldigde bedrag over op je rekening.

Let op! Cheques die meer dan een jaar voorbij hun vervaldatum zijn, worden niet meer terugbetaald worden door het lokale bestuur. Breng ze tijdig binnen.

Dit project kwam tot stand met de financiƫle steun van de provincie Antwerpen.

Documenten