Heistse maandagmarkt

24
juli
2020

De maandagmarkt werd midden mei opnieuw geopend.Vanaf 3 augustus gelden op markten dezelfde regels als in de winkel: kom alleen, draag een mondmasker, winkel gericht en beperk je bezoek tot 30 minuten. Funshoppen is niet de bedoeling.  De markt breidt bovendien uit: de vaste kramen krijgen opnieuw wekelijks een plaatsje en de volledige Bergstraat wordt weer benut. Door deze uitbreiding is een grotere spreiding van de bezoekers mogelijk.

De marktkramen staan op het Cultuurplein, in de Bergstraat, in de Binnenweg en in een deel van de Noordstraat. Je moet een eenrichtingsparcours volgen waarbij de kramen opgesteld zijn aan de rechterzijde van je wandelrichting. Aan de overzijde van de straat wandel je op het voetpad. Een kaartje met het nieuwe circulatieplan vind je rechts op deze pagina. Het inplantingsplan van welke kramen waar staan, wordt later toegevoegd.

Er zijn verschillende in- en uitgangen. Aan de ingang ontsmet je je handen en zet je je mondmasker op. Het aantal bezoekers wordt gemonitord. Team Economie en de lokale politie zijn aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Zowel marktkramers als de bezoekers kunnen gebruikmaken van het sanitair in CC Zwaneberg.

Contactinformatie