Kringwinkel en klus- en verhuisdienst zijn weer actief

15
mei
2020

Vanaf maandag kan je herbruikbare goederen opnieuw naar De Kringwinkel brengen. In de recyclageparken blijven de kringwinkelcontainers voorlopig nog gesloten.

De Kringwinkel voorziet de nodige veiligheidsmaatregelen en een aangepaste regeling om de toestroom van goederen haalbaar en veilig te laten verlopen:

  • Je moet de goederen per soort gesorteerd aanbieden in aparte zakken of dozen (huisraad, textiel, speelgoed, elektra, boeken, enz.).
  • Aan de poort steek je zelf de goederen in de juiste bakken per soort.
  • Als je zware goederen brengt, kom je minstens met twee personen om ze zelf te kunnen lossen.

Staan je herbruikbare spullen nog niet echt in de weg? Wacht dan nog even met ze te brengen tot de eerste drukte voorbij is. De inzamelingen aan huis starten vermoedelijk tegen de zomer weer op. De huis-aan-huis-inzameling van textiel is al wel terug gestart.

De klus- en verhuisdienst van De Kringwinkel is ook weer opgestart op kleine schaal, met de nodige veiligheidsmaatregelen. Omwille van de regels rond ‘social distancing’ kunnen ze nog geen verhuis- of inboedelopdrachten uitvoeren. Dit geldt ook voor werken bij klanten binnenshuis, behalve in onbewoonde panden.Werken buitenshuis, zoals tuinwerk of het schilderen van buitenschrijnwerk zijn wel mogelijk. Er worden momenteel geen nieuwe klanten aangenomen.

Info
De Kringwinkel Zuiderkempen, Noordstraat 25 bus 1, 015 23 73 93, info@dekringwinkelzuiderkempen.be, www.dekringwinkel.be