Herstellingswerken Schrieksesteenweg

2
april
2019

Op maandag 8 april starten de herstellingswerken in de Schrieksesteenweg (Pijpelheide). De gebroken betonplaten in de Schrieksesteenweg vanaf de Goorweg tot aan de Meistraat worden vervangen en de verzakte betonplaten worden opnieuw opgeperst. Nadien worden deze platen fijngefreesd over de volledig breedte van de rijweg om het rijcomfort te verbeteren.

Het oppersen werd al deels uitgevoerd en zal verder afgewerkt worden in de week van 8 april. De betonplaten zullen vernieuwd worden vanaf 29 april. De werken zullen vermoedelijk een kleine maand duren.

De werfzone zal enkel toegankelijk zijn voor plaatselijk verkeer, het doorgaand verkeer zal worden omgeleid. Voor het autoverkeer gaat de omleiding via Goorweg – Grote Braamstraat – Gommerijnstraat – Langstraat. Voor vrachtverkeer +3.5t loopt de omleiding via N10 – Broekmansstraat – Grote Braamstraat – Gommerijnstraat.

De afvalophalingen zullen tijdens de werken gebeuren op de voorziene ophaalmomenten.

Wegenwerken gaan vaak gepaard met hinder voor omwonenden en weggebruikers, maar trachten de hinder te beperken. Toch kunnen er op sommige momenten bepaalde woningen tijdelijk moeilijker bereikbaar zijn met de wagen.

Ben je handelaar en ondervind je hinder van de werken? Kijk dan zeker even op www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/hinderpremie of je in aanmerking komt voor de hinderpremie.

Contactinformatie