Infosessies participatie

Ben je benieuwd naar meer of heb je graag hulp bij het starten met het buurtnetwerk Hoplr of het participatieplatform? In december organiseren we een aantal gratis infosessies. We geven je alle nodige uitleg, beantwoorden jouw vragen en proberen het samen uit.

Infosessies in december

  • dinsdag 12 december, 19.30 tot 21 uur - muziekacademie Schriek
  • woensdag 13 december, 9.30 tot 11 uur - De Sporthal Heist-centrum
  • woensdag 13 december, 20 tot 21.30 uur - ONLINE
  • donderdag 14 december, 19.30 tot 21 uur - Buurtzorghuis Wiekevorst

Alle sessies zijn dezelfde. Je kan dus aansluiten bij de infosessie die het best in jouw planning past.

Op de infosessies zijn geen computers aanwezig, maar er is er wel wifi. Breng dus zeker je eigen computer of gsm mee als je zelf aan de slag wil gaan op jouw toestel.

Inschrijven

We vinden het fijn dat je je inschrijft, zo kunnen we voldoende plek voorzien, of jou de link bezorgen voor de online sessie. Je doet dat voor 8 december via het online inschrijvingsformulier of telefonisch via 015 46 18 05.

Heb jij je ingeschreven, maar kan je door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig zijn? Laat dat dan ook weten voor 8 december via participatie@heist-op-den-berg.be of via 015 46 18 05.

 
Eerste hulp bij Hoplr en het participatieplatform

Tot aan de kerstvakantie kan je op volgende locaties terecht voor eerste hulp bij het starten met beide platformen.

  • elke woensdag van 9.30 tot 11.30 uur - Basisschool De Hei Pijpelheide
  • elke vrijdag van 9 tot 10.30 uur - Cursuscentrum Heist-centrum
  • tijdens het spreekuur van de Digidokers in de bib in Heist-centrum

In basisschool De Hei Pijpelheide zijn geen computers aanwezig, maar er is er wel wifi. Breng dus zeker je eigen computer of gsm mee als je zelf aan de slag wil gaan op jouw toestel. In het cursuscentrum zijn zowel computers als wifi ter beschikking.

Inschrijven

Is niet nodig. Tot aan de kerstvakantie is er tijdens deze momenten altijd iemand aanwezig op deze locaties. Je kan dus vrij binnen- en buitenlopen als je hulp nodig hebt of met vragen zit.