Jan Jaap van der Wal | III-ième // Nieuwe datum

d416c888-c49f-4e3c-af13-2346e95c2956.png Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 14 juni 2020 naar 7 september 2020. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd door CC Zwaneberg.

Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen.

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘III-ième’ komt alles terug in orde.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

ma 7 september 2020 van 20 tot 21.30 uur

Waar

CC Zwaneberg

Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg

Prijs

€18.00

Basistarief: 18,00 €; Kortingen: 14,50 €

Organisatie en contact

LiveComedy.be