Jeugdraad

Contactpersoon
Maxim Rymenants
maxrymenants@hotmail.com, 0497 23 02 55

Wat doet deze adviesraad?
De jeugdraad wil fun hebben, creëren en garanderen voor alle jeugd! Met deze slogan vatten ze hun missie als drijvende kracht achter de Heistse jeugdraad samen. Ze proberen jongeren samen te brengen om hen te informeren en een stem te geven binnen de gemeente.

Dit doen ze op hun driemaandelijkse jeugdraadsessies, telkens op een andere locatie in de gemeente. Tijdens deze sessies worden op een jeugdige manier onderwerpen besproken die individuele jongeren en/of jeugdbewegingen/-verenigingen aanbelangen. Deze topics komen vanuit de aanwezigen zelf, de jeugdraad of de gemeente. Daarnaast schrijven ze als officiele adviesraad ook samen met de aanwezige jongeren beleidsadviezen voor het gemeentebestuur. De jeugdraad tracht ook zichtbaar te zijn in de gemeente door onder andere aanwezig te zijn op evenementen of er zelf te organiseren.

Hoewel de aanwezige jeugd vaak komt om hun jeugdbeweging of -vereniging te vertegenwoordigen, zijn alle jongeren meer dan welkom! Heb je dus een idee, zit je ergens mee of wil je graag meer inspraak in de gemeente? Kom dan zeker langs op een van onze jeugdraadsessies. Twijfel je nog om langs te komen, heb je een vraag of zou je graag lid worden van de jeugdraad zelf? Contacteer dan Maxim Rymenants en hij helpt je met veel plezier verder!

Contactinformatie