Jeugdverenigingen

Heist-op-den-Berg is een bruisende gemeente en zeker ook op het vlak van het verenigingsleven. Meer dan 250 erkende verenigingen gericht op jeugd, sport, cultuur en senioren kleuren ons Heistse vrijetijdslandschap, waarvan 19 erkende jeugdverenigingen. Deze verenigingen hebben enorm veel te bieden aan hun leden: ontspanning, creativiteit, sociale contacten, verbinding en samenhorigheid, ontdekking ontplooiing en ontwikkeling op verschillende vlakken, spelen en ravotten, sporten en beweging, plezier en vertier, …..

En om dit prachtige vrijetijdsaanbod te realiseren, zijn er binnen de verenigingen enorm veel gemotiveerde vrijwilligers actief. 

→ Ben je op zoek naar een leuke plek om te spelen en te ravotten met andere kinderen en jongeren, wil je daarbij nieuwe vrienden leren kennen, dan kan je via de zoekmachine onze Heistse jeugdverenigingen opzoeken en zo met hen in contact komen. Ideaal om op ontdekkingstocht te gaan dus!

Moest je toch nog vragen hebben over onze verenigingen, heb je niet helemaal gevonden wat je zoekt of ben je zelf lid van een vereniging en heb je daarover vragen, dan kan je steeds bij team Sport en Jeugd terecht, sportenjeugd@heist-op-den-berg.be, 015 75 86 57.

Contactinformatie