Nieuws

Europese vaccinatieweek

De Europese Vaccinatieweek in Vlaanderen loopt van 23 tot 29 april.

Kies je favoriete Heistse schat!

Op erfgoeddag werd heel wat Heists ergoed voorgelegd aan het expertenteam. Stem nu voor je...

Opening toeristisch seizoen

Op zondag 29 april van 10 tot 17 uur wordt het nieuwe toeristische seizoen met de nodige toeters en bellen...

Uit het schepencollege

Hier vind je de laatste nieuwsberichten van het schepencollege.

Welkom op onze website

Beste bezoeker

De afkorting OCMW staat voor het “Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn”. Het OCMW staat ten dienste van alle inwoners ongeacht de leeftijd, de sociale situatie en de politieke of godsdienstige overtuiging. Het is onze taak er voor te zorgen dat iedereen een menswaardig bestaan kan leiden.

Deze website maakt je duidelijk welke diensten het OCMW aanbiedt. Je vindt hier bij wie je voor inlichtingen en eventuele hulp terecht kan. Het OCMW is een onmisbare schakel in het geheel van welzijnsvoorzieningen.

Het OCMW biedt financiële en materiële hulp, staat in voor psychologische en sociale begeleiding, budgetbeheer en heeft eveneens een waaier van diensten en opvang voor bejaarden en kinderen. De dienstverlening wordt voortdurend aangepast aan nieuwe behoeften. Het OCMW kan dan ook op vele terreinen helpen.

Voor je persoonlijke vragen ontvangen wij je graag bij het OCMW. Een team van ervaren en behulpzaam personeel staat tot jouw dienst. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen als je op deze website niet vindt wat je zoekt.

Namens het OCMW bestuur.
Dirk Van Noten
Voorzitter