Kinderdagverblijf Het Heiveldje

Wat

Kinderdagverblijf het Heiveldje werd opgericht door het OCMW van Heist-op-den-Berg. Het is erkend en gesubsidieerd door Kind en Gezin. Er is dagelijks een opvangcapaciteit van 28 plaatsen voor baby’s en peuters van 0 tot 2,5 jaar met een maximum verlenging van drie maanden.

Meer informatie over onze werking vind je in het huishoudelijk reglement onderaan deze pagina.

Waar

Het kinderdagverblijf is landelijk gelegen in het centrum van Booischot. Er is parking voor wagens van de ouders voorzien.

Het kinderdagverblijf is bovendien bereikbaar met het openbaar vervoer met de bus 161 (Heist-op-den-Berg/Aarschot).

Openingsuren

Elke werkdag van 7 tot 18 uur.

Opvangplaats aanvragen

Wij zijn aangesloten bij het lokaal loket kinderopvang van Heist-op-den-Berg. Als je een opvangplaats wil aanvragen doe je dat bij voorkeur via het loket. Meer informatie over de werking vind je bij het lokaal loket kinderopvang.

Klik hier om in te schrijven en volg deze stappen:

  1. Maak een login aan
  2. Zoek Het Heiveldje in het overzicht
  3. Klik op 'aanvraag starten'
  4. Vul het formulier in en verstuur

Heb je hulp nodig bij je (online) aanvraag neem dan contact op met het kinderdagverblijf.

Kostprijs

De prijs die je betaalt voor de opvang is afhankelijk van je gezinsinkomen. Kind en Gezin bepaalt het dagtarief.

Je moet een attest inkomenstarief aanvragen via Kind en Gezin. De startdatum van het attest mag maximum twee maanden voor de startdatum van de opvang ingaan. Bij vragen over de aanmaak van het attest kan je terecht op de Kind en Gezin-lijn op 078 15 01 00.

Voor een volle dag, dit is meer dan vijf uur opvang, betaal je het volledige dagtarief. Voor minder dan vijf uur opvang betaal je 60% van het dagtarief. Je betaalt tevens een bijkomend forfaitair bedrag voor de kosten van pampers en afvalverwerking. Je ontvangt jaarlijks een fiscaal attest om de betaalde kosten kinderopvang in te brengen bij je aangifte van de personenbelastingen. 

Documenten