Materiaal uitlenen

Wil je met je vereniging een knalfuif, een tentoonstelling, een concert of een ontspannende wandeltocht organiseren? Of heb je een verjaardags- of communiefeest op de planning staan?

Muziekinstallaties, multimediaprojectors (beamers)projectieschermen, guirlandes, verlengkabels, partytafels, bekers, EHBO-rugzakken, CO¬≤-meters, brandblussers, kookpotten, koffiezetapparaten, volksspelen, new games, verkleedmateriaal,... je kan het allemaal bij ons lenen! 

Ook voor het huren van podiumelementen, nadarfietsnadar, tafels, stoelententoonstellingspanelen, vlaggenmasten en kiosken kan je bij ons terecht. De prijzen vind je hier.

Als je een evenementenaanvraag indient kan je op het einde van de aanvraag aangeven dat je materiaal wenst uit te lenen. Je ontvangt dan een mail met een link naar de reservatietool.

Organiseer je iets kleins waarvoor je geen evenementenaanvraag moet indienen, dan kan je dit reservatieformulier gebruiken om materiaal te reserveren. Het ingevulde reservatieformulier mail je naar drukenuitleen@heist-op-den-berg.be.