Medewerker reactivering Woonzorgcentrum Berkenhof

Solliciteren

De vacature in het kort

Woonzorgcentrum Berkenhof in Heist-op-den-Berg biedt een thuis aan 104 bewoners. Daarvoor zoeken we een medewerker reactivering. Je zorgt mee voor een gezellige en huiselijke sfeer in het woonzorgcentrum.

Hoe ziet je dag eruit?

Als medewerker reactivering werk je een dienstverlening uit op maat van de bewoners. Vanuit je eigen opleiding werk je actief rond levenskwaliteit en zorg je voor een zinvolle dagbesteding waar wonen en leven centraal staan. Je hebt oog voor de bewoner zijn psychisch en fysisch welbevinden, zijn relaties en het stimuleren van zijn zelfredzaamheid.

Een project rond wonen en leven trekken of samen met je collega’s activiteiten rond preventie uitwerken? Mee schrijven aan het beleid rond wonen en leven? Absoluut! Jouw initiatieven worden gewaardeerd.

Wat verwachten we van jou?

 • Je kan je werk goed organiseren en stemt goed af met collega’s.

 • Je bent een initiatiefnemer, je detecteert problemen en opportuniteiten bij de individuele bewoners en denkt graag out-of-te-box om met de meest gepaste oplossing te komen.  Je positieve ingesteldheid en enthousiasme straalt van je af. Daarnaast handel je respectvol en sociaalvoelend naar collega’s, bewoners en familieleden. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en werkt graag in teamverband.

 • Uiteraard heb je een passie om met ouderen te werken.

 • Je beschikt over één van volgende diploma’s:

  • Bachelor sociaal werk, voedings- en dieetkunde, sport en bewegen, zorgtechnologie
  • Bachelor ergotherapie, logopedie, orthopedagogie, sociale readaptatiewetenschappen of gezinswetenschappen, toegepaste psychologie, psychosociale gerontologie.
  • Bachelor in de creatieve therapie, na het volgen van een banaba (muziek)
  • Gegradueerde in het maatschappelijk werk, orthopedagogie of orthopedagogische begeleiding

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een contract onbepaalde duur van 50% als medewerker reactivering, verloning in IFIC-barema 14.  
 • Wens je graag meer uren te werken? Dan is er een uitbreiding van je contract mogelijk van 30% als begeleider wonen en leven (IFIC12). Je vrije dag is onderling te bespreken, al ben je wel bereid in te springen bij vakantie van je collega’s.
 • Je kan rekenen op 26 dagen vakantie en 11 feestdagen, aangevuld met enkele extra dienstvrijstellingsdagen die we jaarlijks bepalen.
 • Je ontvangt maaltijdcheques van 8 euro en een gratis hospitalisatieverzekering.
 • Fan van fietsen? Jaarlijks is er de mogelijkheid om te kiezen voor een fietsleasing waarbij we als werkgever ook nog een deeltje tussenkomen en natuurlijk krijg je ook een fietsvergoeding voor je woon-werkverkeer.  
 • Kom je liever met het openbaar vervoer? Vraag een gratis abonnement voor bus of trein. Daarbij bevindt WZC Berkenhof zich ook nog eens kortbij het station van Heist-op-den-Berg.
 • Daarnaast zijn we aangesloten bij GSD-V, hierdoor krijg je kortingen bij heel wat handelaars of bv verminderde toegangsprijzen voor een dagje uit met het gezin.

Interesse? We leren je graag kennen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met team Personeel en Organisatie (vacature@heist-op-den-berg.be) of met Evy Vercammen, coördinator ANKER (evy.vercammen@zilverenzwaan.be)

Interesse? Stuur je CV, diploma en motivatiebrief waarin je aangeeft hoe jij vanuit jouw opleiding, eerdere werkervaringen en persoonlijke sterktes een invulling wil geven aan de functie ‘medewerker reactivering’ naar vacature@heist-op-den-berg.be.

Vanaf 8 geldige kandidaten wordt een prescreening gehouden op basis van de informatie die je bezorgde bij je sollicitatie.
Weerhouden kandidaten worden vervolgens uitgenodigd voor een interview waarbij je ter plaatse nog een casus schriftelijk zal voorbereiden en zal toelichten op het gesprek. Dit zal doorgaan op donderdag 11 januari 2024. Gelieve deze datum alvast vrij te houden. 

Heb je bijkomende ondersteuning nodig om je sollicitatieproeven af te leggen, neem dan contact op met team Personeel en Organisatie, 015 46 17 10, personeel@heist-op-den-berg.be.

Solliciteren