Asfalteringswerken Schaliehoevestraat

Gepubliceerd op  dinsdag 23 mei 2023

Op vrijdag 26 mei gaat de aannemer de bestaande asfaltlaag affrezen van de Schaliehoevestraat en dit vanaf huisnummer 120 tot aan de nieuwe verkeersdrempel aan huisnummer 127.

Op dinsdag 30 mei en woensdag 31 mei wordt de nieuwe asfaltlaag aangebracht in de Schaliehoevestraat tussen huisnummer 120 en de Minksbossenstraat. 

  • Tijdens de asfalteringswerken zal de Schaliehoevestraat volledig afgesloten worden.
  • Plaatselijk verkeer wordt toegelaten tijdens het Pinksterweekend (27-28-29 mei) en na de asfalteringswerken (1-6 juni, huidige planning).
  • Bereikbaarheid kleuterschool 't Goortje: Op 30 en 31 mei kunnen de kinderen via de Hollandstraat - Kleine Lammeneelstraat - ’s Gravenhagestraat naar school gaan. Er zullen dan geen kranen aan het werk zijn in de ’s Gravenhagestraat zodat iedereen veilig kan passeren. Het is dan niet mogelijk om via de Schaliehoevestraat de school te bereiken.

Volgens de huidige planning zullen op 7 en 8 juni de fietssuggestiestroken geschilderd worden. Hiervoor wordt de rijbaan terug volledig afgesloten. Deze werken zijn afhankelijk van de weersomstandigheden en kunnen mogelijk schuiven in timing.

Na de schilderwerken wordt de straat weer opengesteld voor alle doorgaand verkeer.