Zitdagen belastingen

1
april
2019

Heb jij hulp nodig bij het invullen van je belastingbrief? Dan kan je terecht op de zitdagen van de Federale Overheidsdienst (FOD) Financiën. Deze vinden in Heist-op-den-Berg plaats op 16, 17, 20, 27 mei en 6 juni in de cursusruimte van Cultuurcentrum Zwaneberg. De hal van de cursusruimte wordt ingericht als wachtruimte. 

Om lange wachtrijen te vermijden, wordt er vanaf dit jaar enkel op afspraak gewerkt. Vanaf 11 april tot en met 9 mei kan je telefonisch een afspraak maken via het onthaal in de Stationsstraat, 015 24 93 50. Je kan bellen op maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur. Op dinsdag en donderdag kan dit van 9 tot 12 uur. Je krijgt een datum en uur toegewezen van de onthaalmedewerker. Op die dag meld je je aan in CC Zwaneberg, met je identiteitskaart. De ‘bruine enveloppe’ moet je niet meebrengen. De medewerkers van de FOD beschikken over alle gegevens.

Een afspraak duurt 10 minuten. Wil je ook de brief van een familielid laten invullen, dan moet je dat uitdrukkelijk aan de telefoon melden zodat er meerdere aansluitende afspraken gemaakt kunnen worden. Je brengt in dit geval ook een volmacht mee (op te vragen bij het onthaal in de Stationsstraat) en een kopie van de identiteitskaart van je familielid.

Kan je niet tijdens de voorziene invulsessies en heb je toch hulp nodig bij het invullen van je belastingbrief? Dan kan je zonder afspraak terecht in de kantoren van de FOD Financiën, Kruisbogenhofstraat 24 in Lier. In mei kan je er elke werkdag terecht van 9 tot 12 uur, in juni van 9 tot 15 uur.

MEER INFO
• Onthaal, Stationsstraat 2, Heist-op-den-Berg, 015 24 93 50
• FOD Financiën, Kruisbogenhofstraat 24, Lier