Digitale opendeurdag academies

2
juni
2021

 Logo Muwoda

Academie Muziek – Woord – Dans
De Academie voor Muziek-Woord-Dans verwelkomde de voorbije jaren vele bezoekers op haar opendeurdag in juni. Dit jaar steekt het coronavirus daar een stokje voor.
Om iedereen toch de kans te geven om de school te bezoeken, al is het dan digitaal, organiseren we op zaterdag 19 juni een virtuele opendeurdag. Via verschillende kanalen kan je leerlingen aan het woord horen, leuke informatieve filmpjes bekijken en livestreams van optredens volgen.

 Keramiek

Academie Beeldende en Toegepaste Kunsten
Op zaterdag 19 juni organiseren we een online contactmoment en starten de online inschrijvingen.
Heb je vragen? Surf dan tussen 10 en 13 uur naar www.heist-op-den-berg.be/live-2 en klik op het atelier van je keuze! Zo kan je live je vragen via facebook stellen.

Is de academie je nog onbekend en wens je coronaproof een afspraak te maken met een leraar van de 3de graad (middelbaar) of de 4de graad (volwassenen)?
Dat kan op zaterdag 19 juni tussen 10 en 16 uur.  Kies hier je atelier.  Daarna ontvang je een voorstel voor een individueel bezoek. Je kan hiervoor intekenen tot donderdag 17 juni.

Je vindt alle online info ook op www.heist-op-den-berg.be/tekenacademie! Tijdens de opendeurdag is het secretariaat telefonisch bereikbaar van 9 tot 13 uur. 

Portret

Word model voor de tekenacademie!
De tekenacademie is op zoek naar modellen voor dag en/of avond!
Heb jij zin om voor een van de ateliers model te staan? Wil je eens lekker stilzitten, terwijl de studenten potloden en verfborstels over het papier laten glijden?
Dan kan jij onze studenten helpen door model te worden!
Heb jij interesse en wens je meer info? Bel ons op 015 24 87 82 of mail ons via acabeeld-hodb@telenet.be!

'Kwaliteitsonderwijs' is een van de zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken tegen 2030. Die Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn bepaald door de Verenigde Naties, maar kwamen er door en voor iedereen. Ook jij kan eraan bijdragen. Meer informatie: www.heist-op-den-berg.be/duurzame-ontwikkelingsdoelen.

 Duurzame Ontwikkelingsdoelen

Contactinformatie