Facebookgroep ‘Sporten en bewegen in Heist’

Gepubliceerd op  vrijdag 12 mei 2023

Team Sport en Jeugd krijgt regelmatig de vraag om mee promotie te maken voor een bepaalde sportieve activiteit/werking.  Daarom werd er een nieuwe facebookgroep ‘Sporten en bewegen in Heist-op-den-Berg’ opgestart. Deze openbare groep is een platform voor alle Heistse verenigingen en organisaties om promotie te maken voor hun sport- en beweegaanbod.

Wat kan er gepost worden? Alle mogelijke activiteiten die de Heistse inwoner (van jong tot oud) aanzet tot sporten en bewegen in onze gemeente: vriendjesdagen, info over trainingen, sportkampen, fiets- en wandeltochten, initiaties, sportieve activiteiten …

Alleen posts over sporten en bewegen in Heist worden toegelaten. Berichten over uitsluitend commerciële activiteiten (vb. eetdag, wafelverkoop, …) horen hier niet thuis.

Andere promotie

Welke communicatiekanalen kunnen nog gebruikt worden voor promotie van activiteiten?

Uit-databank

Publiceer dan zeker je activiteit in de Uit-databank. Zo wordt ze opgenomen op de website onder 'Activiteiten' en krijgt ze ook een plaatsje in de Uit-katern van de Hallo Heist.

Digitale infoborden

Heistse verenigingen en niet-commerciële organisaties kunnen hun activiteit bekendmaken via de digitale infoborden. Geef twee weken op voorhand volgende info door: activiteit, vereniging, datum, uur, locaties, contact.  Dat kan via:

communicatie@heist-op-den-berg.be  -  015/22 86 53

Wil je meer dan een tekstje? Bezorg dan je affiche in jpg-, png- of pdf-formaat, grootte 320x192 pixels. Lukt dat niet, bezorg dan een foto of logo en team communicatie doet de rest!

Lokale pers

Denk je dat jouw activiteit meer nieuwswaarde heeft? Dan kan je die altijd doorsturen naar de lokale pers. Je kan onze perslijst steeds opvragen bij communicatie@heist-op-den-berg.be