Gemeentekrant in een nieuw jasje

9
september
2021

Sinds september zit de gemeentekrant niet zomaar in een nieuw jasje, maar in een hele nieuwe outfit! Het voornaamste doel van de restyling is verbinding met onze lezers. We streven naar een magazine waarin de Heistenaar zich herkent, inbreng heeft, aan het woord komt. Daarom zijn er enkele vaste rubrieken waarin Heist en zijn inwoners ruim aan bod komen. 

In elke editie zetten we een bijzondere dorpsgenoot in de kijker. Dat doen we elke keer voor een andere deelgemeente. Misschien heb jij al een suggestie? Mail ze ons!

Een selectie van leuke posts op instagram en facebook over of uit onze gemeente krijgt ook elke keer een vast plekje. Vergeet bij je volgende post zeker niet de hashtag #hodb te vermelden! De kans is groot dat je een seintje krijgt van team Communicatie met de vraag of we je post mogen publiceren.

We bundelen alle activiteiten van de Heistse verenigingen in de UIT in Heist-kalender. Organiseert jouw vereniging een activiteit in Heist-op-den-Berg en wil je ze laten opnemen in deze kalender?

Bezorg dan de volgende gegevens: naam van de vereniging, naam van de activiteit, datum en uur en contactgegevens (bij voorkeur telefoonnummer + website of mailadres). Hou wel rekening met de deadlines! Voor de gemeentekrant van november verwachten we je inzending ten laatste op donderdag 30 september.

In de gemeentekrant vind je nog talloze andere rubrieken. Er komt een Heistenaar aan het woord, we volgen een dorpsgenoot in ‘de dag van’, het ‘dossier’ gaat over een actueel thema en in Straatpraat beantwoorden enkele Heistenaren een vraag over het coverthema.

Misschien heb de eerste editie van ‘Hallo Heist’ al doorbladerd of zelfs al grondig gelezen? Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Bezorg ze ons!

Heb je de gemeentekrant niet ontvangen? Meld het ons en we volgen het verder voor je op!

Je kan de gemeentekrant ook steeds online raadplegen op www.heist-op-den-berg.be/gemeentekrant. Veel leesplezier!

'Sterke publieke diensten (participatie)' is een van de zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken tegen 2030. Die Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn bepaald door de Verenigde Naties, maar kwamen er door en voor iedereen. Ook jij kan eraan bijdragen. Hier vind je meer informatie.

duurzame ontwikkelingsdoelen

 

Contactinformatie