Neem Heist-Goor in handen!

2
augustus
2019

Heist-Goor is aan het veranderen en dat biedt zowel kansen als nieuwe uitdagingen. Voel jij je thuis in je dorp? Ken jij je buren (nog)? Kan je in je dorp terecht voor de basisaankopen, voor vrijetijdsactiviteiten of voor de zorg die je nodig hebt? Heb jij zin om mee na te denken over deze en nog vele andere vragen? Zie jij kansen om hiermee aan de slag te gaan? Neem Heist-Goor in handen en doe mee aan het project ‘veerkrachtige dorpen’!

Na Booischot en Schriek is Heist-Goor het derde kerkdorp in Heist-op-den-Berg waar we met veerkrachtige dorpen aan de slag gaan. Het project werkt toe naar een gefundeerd, integraal en gedragen actieplan voor Heist-Goor. Er worden thema's aangesneden zoals het aanbod van basisvoorzieningen, mogelijkheden tot ontmoeting, bereikbaarheid en klimaatsveranderingen. Samen werken we aan concrete ideeën en acties die het dorp veerkrachtiger maken. Dus neem je dorp mee in handen en doe mee!

Meer info op www.veerkrachtigedorpen.be of via veerkrachtigedorpen@heist-op-den-berg.be.

Het project ‘Veerkrachtige dorpen’ is een samenwerking tussen Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg, Provincie Antwerpen, Innovatiesteunpunt en RURANT vzw. Daarnaast nemen ook de gemeenten Essen en Laakdal deel aan het project.

Praktisch
Op donderdag 29 augustus gaan we van start. Afspraak om 19.30 uur in de zaal van de fanfare, Pastoor Mellaertsstraat 3 A (lokaal achter de kerk), Heist-Goor.

Contactinformatie