Neem Heist-Goor in handen!

10
september
2019

De inwoners van Heist-Goor konden tijdens het startmoment op 29 augustus al kennismaken met het participatietraject ‘Veerkrachtige Dorpen’. Na Booischot en Schriek is Heist-Goor het derde kerkdorp in Heist-op-den-Berg waar we met Veerkrachtige Dorpen aan de slag gaan.

Heist-Goor is aan het veranderen en dat biedt zowel kansen als nieuwe uitdagingen. Voel jij je thuis in je dorp? Ken jij je buren (nog)? Kan je in je dorp terecht voor de basisaankopen, voor vrijetijdsactiviteiten of voor de zorg die je nodig hebt? Heb jij zin om mee na te denken over deze en nog vele andere vragen? Neem dan Heist-Goor in handen en doe mee aan het project ‘Veerkrachtige Dorpen’! Je kan nog aansluiten bij de eerstvolgende werksessie op donderdag 19 september.

Het project werkt toe naar een gefundeerd, integraal en gedragen actieplan voor Heist-Goor. Er worden thema's aangesneden zoals het aanbod van basisvoorzieningen, mogelijkheden tot ontmoeting, bereikbaarheid en klimaatsveranderingen. Samen werken we aan concrete ideeën en acties die het dorp veerkrachtiger maken.

Praktisch

  • Werksessie 1: donderdag 19 september 2019 - in de zaal van de fanfare – Pastoor Mellaertsstraat 3 A (lokaal achter de kerk), 2220 Heist-Goor
  • Werksessie 2: donderdag 17 oktober 2019 - in de parochiezaal Ter Molen – Pastoor Mellaertsstraat 26, 2220 Heist-Goor
  • Werksessie 3: donderdag 7 november 2019 - in de zaal van de fanfare (zie hierboven)
  • Werksessie 4: donderdag 21 november 2019 - in de zaal van de Fanfare (zie hierboven)

Telkens van 19 tot 21 uur

Meer info op www.veerkrachtigedorpen.be of veerkrachtigedorpen@heist-op-den-berg.be.

Het project ‘Veerkrachtige dorpen’ is een samenwerking tussen Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg, Provincie Antwerpen, Innovatiesteunpunt en RURANT vzw. Daarnaast nemen ook de gemeenten Essen en Laakdal deel aan het project.