Onderzoek ‘effecten van verkeersveiligheidsmaatregelen’

Gepubliceerd op  woensdag 15 november 2023

Jouw mening telt! 

Fietsberaad Vlaanderen werkt samen met Heist-op-den-Berg aan een onderzoek naar verkeersveiligheid. 
Om tot relevante resultaten te komen, hebben we jouw input nodig. Geef jouw mening over vijf maatregelen die de verkeersveiligheid kunnen verbeteren door de online enquête in te vullen.

Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Het invullen van de enquête duurt maximum vijf minuten.

Voorwaarden

  • Je woont in Vlaanderen.
  • Het invullen van de vragenlijst (16 vragen) neemt enkele minuten in beslag.
  • Vragen met een * moeten ingevuld worden.

Meer uitleg enquête

In deze vragenlijst wordt jouw mening gevraagd over vijf maatregelen die de verkeersveiligheid kunnen verbeteren. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Elke inwoner van Vlaanderen kan deelnemen.

Het doel? Onderzoek doen naar de effecten van verkeersveiligheidsmaatregelen voor het fietsverkeer, zodat de theorie (nog) meer in de praktijk kan worden omgezet.

Deze vragenlijst wordt afgenomen door Fietsberaad Vlaanderen, het kenniscentrum voor fietsbeleid, voor een onderzoek over verkeer en weginfrastructuur voor fietsers. Heist-op-den-Berg werkt voor deze bevraging samen met het kenniscentrum. De resultaten van de vragenlijst worden verwerkt door het onderzoeksbureau Transport & Mobility Leuven. De verwerking van de resultaten gebeurt volledig anoniem. Noch Fietsberaad Vlaanderen, het onderzoeksbureau of het lokale bestuur hebben toegang tot jouw persoonlijke gegevens en zij kunnen je op geen enkele wijze identificeren. Bij verdere vragen over de behandeling van jouw gegevens kan je terecht bij info@fietsberaad.be.