Open Wervendag zwembad Sportoase

3
mei
2019

De twee zwembaden die begin jaren 70 in onze gemeente werden gebouwd, waren dringend aan vervanging toe. Daarom bouwen we een uniek Sportoase-complex met heel wat extra’s, op maat van onze bruisende gemeente. Zo kunnen zwemmers terecht in een 25 meterbad, een instructiebad en een uitgebreide kinderzone, in een van de drie glijbanen én in de whirlpool of sauna. Daarnaast kan je ook fitnessen, spinnen of dansen. Keuze te over!
Ontdek in exclusieve avant-première het nieuwe sportcomplex in opbouw. Volg de contouren van de uitgebreide recreatiezone en laat je imponeren door de drie glijbanen. Ervaar het indrukwekkende uitzicht op het 25 meterbad vanop de tribune op de eerste verdieping. Droom nadien weg bij de uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden van Park Hof Van Riemen.
Maak bovendien kennis met de Sportoase-mascotte! Deel je mooiste foto met hem en win een leuke prijs. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op het grote springkasteel. Ten slotte kan je ook genieten van een drankje en smakelijke catering.

Kom nu al de sfeer opsnuiven in deze nieuwe place to be in Heist-op-den-Berg!
De werf is uitzonderlijk geopend voor het publiek op zondag 19 mei van 10 tot 17 uur. Het domein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.
We adviseren om te voet of met de fiets te komen. Er is een fietsenparking op de site. De wagen
parkeren kan op de parking van De Sporthal.

Adres: Lostraat 70–72, 2220 Heist-op-den-Berg

 Open Wervendag Sportoase affiche

Contactinformatie