Week van de Fairtrade en de langste koffieklets

8
oktober
2021

Het is een traditie: in oktober staat de eerlijke handel tien dagen lang in de kijker. Dit jaar loopt die ‘Week van de Fair Trade’ van 6 tot 16 oktober. En het ruimste assortiment aan Fair Trade producten vind je in de wereldwinkel.

Om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met die (h)eerlijke producten, kan je tijdens de Week van de Fair Trade genieten van talloze interessante promo’s en productacties.  Kortingen lijken misschien een vreemde combinatie met eerlijke prijzen, maar van deze acties genieten zowel jij als de boer. Hoe meer producten Oxfam-Wereldwinkels bij hen kan afnemen, hoe groter de impact.

De langste koffieklets
Al 50 jaar schudt Oxfam-Wereldwinkels, ook die van Heist-op-den-Berg, mensen wakker over de onrechtvaardigheden in de internationale handel. Tijdens De Langste Koffieklets maken we van eerlijke handel gespreksonderwerp nummer één.Mee koffiekletsen kan je, na een bezoekje aan de wereldwinkel, in de openlucht koffiebar.Hoe langer wij met zijn allen koffiekletsen, hoe meer tijd we van onze politici kunnen vragen voor onze beleidseisen rond eerlijke handel. Beleidseisen? Je komt er alles over te weten tijdens de koffieklets.

  • zaterdag 16 oktober van 9.30 tot 17 uur
  • Wereldwinkel, Noordstraat 24 in Heist-op-den-Berg

Contactinformatie