Win een frietkot in jouw straat!

15
oktober
2020

Een nette straat zonder zwerfvuil, dat is waar Kempenaren van houden. Dat was te merken aan het succes van de ‘zonder zwerfvuil straat’-wedstrijd de voorbije jaren. Er dook een groot aantal ‘zonder zwerfvuil straat’-affiches op achter de Kempense ramen. De wedstrijd vindt dit najaar opnieuw plaats, maar in een nieuw jasje. Je kan nu deelnemen met je straat, niet meer individueel. Hoe meer affiches er in de straat opduiken, hoe krachtiger het signaal dat zwerfvuil écht niet kan. Trommel dus je buren op om ook een affiche achter het raam te hangen! Wie weet winnen jullie wel een frietkot voor jullie straat.

Hoe doe je mee aan de wedstrijd?

  • Maak zoveel mogelijk buren warm om deel te nemen en duid een contactpersoon aan.
  • Schrijf je straat en de deelnemende huizen voor 15 november 2020 in via het e-loket op www.iok.be.
  • De ‘zonder zwerfvuil straat’-affiches worden naar de contactpersoon in je straat opgestuurd.
  • Hang de affiche op een zichtbare plaats in elk ingeschreven huis en laat ze hangen tot 31 januari 2021. Onaangekondigde controles gaan na of de affiches overal nog hangen.

Een onschuldige hand trekt drie winnaars. De hoofdprijs is een frietkot voor alle deelnemers uit je straat. Wint jouw straat de tweede of de derde prijs, dan krijgt elke deelnemer een bon voor een frietje van de frituur in je buurt.

Je vindt het volledige wedstrijdreglement op www.iok.be.

Contactinformatie