Participatieplatform www.heistdenktmee.be

Op het participatieplatform www.heistdenktmee.be wil het bestuur lokale projecten dichter bij de burgers brengen.

Via dit platform word je als Heistenaar niet alleen geïnformeerd, maar kan je ook vragen stellen en word je actief betrokken bij het beleid. Zo kan je er jouw mening geven volgende onderwerpen:

  • mobiliteit
  • initiatieven die de buurt leuker maken
  • dingen die de natuur beter maken
  • nieuwe gebouwen of infrastructuur
  • ...

Je kan meedoen door te reageren op onderwerpen en projecten, enquêtes in te vullen, je eigen ideeën te vertellen en informatie te vinden zodat je goede keuzes kan maken.

We hopen om zoveel mogelijk Heistenaars te verwelkomen op het participatieplatform. Want door samen oplossingen te zoeken en te vinden, en beslissingen samen te nemen, creëren we een gemeente waar iedereen zich gehoord voelt en waar we samenwerken om van Heist-op-den-Berg de tofste, warmste en schoonste plek te maken!

Heb je al een account op Hoplr? Dan kan je op het participatieplatform gewoon inloggen met je aanmeldgegevens van Hoplr.

  

Buurtnetwerk Hoplr

Heist-op-den-Berg maakt naast het participatieplatform ook gebruik van het buurtnetwerk Hoplr. Daarmee willen we de banden tussen buren versterken en burenhulp aanmoedigen. 

meer weten over het buurtnetwerk

Infosessies

Ben je benieuwd naar meer of heb je graag hulp bij het starten met het buurtnetwerk of het participatieplatform? In december organiseren we een aantal gratis infosessies. We geven je alle nodige uitleg, beantwoorden jouw vragen en proberen beide platformen samen uit.

meer weten over de infosessies