Je evenement in Hallo Heist!

Hoe promoot je de activiteiten van je vereniging in de gemeentekrant Hallo Heist? Er zijn diverse mogelijkheden!

Hallo Heist verschijnt om de twee maanden. In elke editie bundelen we activiteiten van de Heistse verenigingen in de UIT in Heist-kalender.

  • Organiseert jouw vereniging een activiteit in Heist-op-den-Berg en wil je ze laten opnemen in die kalender? Laat het ons weten!
  • Bezorg ons de datum, het aanvangsuur, de naam van je vereniging, de naam van de activiteit, de locatie en contactgegevens (webadres/facebookadres/mailadres en telefoonnummer) voor meer informatie.
  • Die informatie moet je wel tijdig bezorgen. Telkens ongeveer anderhalve maand voordat de volgende editie in de brievenbus zit. Een voorbeeld: voor vermelding in de editie van mei-juni bezorg je de nodige gegevens al in de tweede helft van maart. 

Een selectie van leuke posts op Instagram en Facebook over of uit onze gemeente krijgt ook elke keer een vast plekje. Vergeet bij je volgende post zeker niet de hashtag #hodb te vermelden! De kans is groot dat je een seintje krijgt van team Communicatie met de vraag of we je post mogen publiceren. Zo geef je het bruisende leven binnen je vereniging extra aandacht! 

Naast allerlei lokaal nieuws zijn er ook vaste rubrieken waarin inwoners aan bod komen, zoals een bijzondere dorpsgenoot: Bijzondere Heistenaar. Is er in jouw vereniging een vrijwilliger of een lid die een uitzonderlijke prestatie leverde, een bijzonder engagement toont, …? Laat het ons weten. We bekijken in welke editie hij of zij aan bod kan komen. Zo zet je mogelijk tegelijk je vereniging in de schijnwerpers!