Registreren in de UiT-databank

Waarom activiteiten registreren?

Registreer je activiteit of evenement in de databank van UiT in Vlaanderen. Zo bereik je honderden vrijetijdsagenda’s, verschijn je op UiT in Vlaanderen én op ons eigen online evenementenoverzicht.

Vanuit die databank halen wij zelf ook de evenementen uit Heist-op-den-Berg die we publiceren in ons magazine Hallo Heist. Belangrijk dus om die databank zelf van informatie te voorzien. Opgelet voor de deadline bij de papieren editie! Enkel activiteiten die ruim op voorhand worden geregistreerd, kunnen we mee opnemen in onze gedrukte edities.

Activiteiten van externen publiceren we in principe niet op onze Facebookpagina. Daar geven we de volle aandacht aan de informatie van het lokaal bestuur zelf. 

Korte handleiding

  • Surf naar www.uitdatabank.be. Je kan gratis een UiTID aanmaken om in te loggen.
  • Nadat je aangemeld bent, klik je op ‘invoeren’, je kiest voor evenement, daarna het type evenement, datum, locatie en titel.
  • Laat je evenement extra opvallen en beschrijf je evenement, duid ook een leeftijdscategorie aan, vul bij ‘organisatie’ minstens drie letters van je organisatie in (verschijnt je organisatie niet in de lijst, dan klik je op ‘nieuwe organisator toevoegen’, voeg ook een afbeelding toe om je evenement aantrekkelijk te maken, … nadien op publiceren klikken.
  • Na het invoeren kan je op ieder moment je evenement aanpassen.

Problemen?

UiT-in-Vlaanderen wordt beheerd door Publiq en niet door lokaal bestuur Heist-op-den-Berg. Ervaar je problemen bij het toevoegen van een evenement of activiteit in de UiT-databank? Neem een kijkje op het helpcentrum van Publiq of neem contact op met Publiq.