Rioleringswerken Westerlosesteenweg

Op woensdag 20 januari start een nieuwe fase van de werken. Het kruispunt van de Zonderschotsesteenweg met Westerlosesteenweg wordt afgesloten voor het verkeer.

Concreet kan het verkeer komende van Zonderschotsesteenweg niet meer richting de Westerlosesteenweg rijden.  Ook vanuit de Westerlosesteenweg is het niet meer mogelijk om de Zonderschotsesteenweg in te draaien.

Over de volledige werkzone van de werken zal een enkelrichting ingesteld worden, ook op het gedeelte van de Westerlosesteenweg, tussen Zonderschotsesteenweg en rotonde.  De enkelrichting loopt in de richting van Booischot naar Heist-centrum.

Voor fietsers is er een aangepaste omleiding voorzien. 

*******************************************************************************

Eind 2020 startte Aquafin rioleringswerken in de Westerlosesteenweg richting Booischot, van aan de rotonde tot en met huisnummer 133.

In de straat wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd. Eens de werken klaar zijn, wordt het afvalwater afgevoerd naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Heist-op-den-Berg waar het na zuivering in de Grote Nete wordt geloosd. Het propere regenwater kan ter plaatse in de bodem sijpelen of langs grachten vertraagd weglopen.

Meer informatie over de planning van de werken en de verschillende fasen vind je op de website van Aquafin. 

Contactinformatie