Socio-culturele verenigingen

Heist-op-den-Berg is een bruisende gemeente en zeker ook op het vlak van het verenigingsleven. Meer dan 250 erkende verenigingen gericht op jeugd, sport, cultuur en senioren kleuren ons Heistse vrijetijdslandschap, waarvan maar liefst 170 erkende socio-culturele verenigingen. Deze verenigingen hebben enorm veel te bieden aan hun leden: ontspanning, creativiteit, sociale contacten, verbinding en samenhorigheid, ontdekking ontplooiing en ontwikkeling op verschillende vlakken, spelen en ravotten, sporten en beweging, plezier en vertier, …..

En om dit prachtige vrijetijdsaanbod te realiseren, zijn er binnen de verenigingen enorm veel gemotiveerde vrijwilligers actief.

 Ben je op zoek naar een leuke vrijetijdsactiviteit, wil je daarbij nieuwe mensen leren kennen, ben je klaar om iets nieuws te leren of te ontdekken, dan kan je via de zoekmachine onze Heistse socio-culturele verenigingen opzoeken en zo met hen in contact komen. Ideaal om op ontdekkingstocht te gaan dus!

Moest je toch nog vragen hebben over onze verenigingen, heb je niet helemaal gevonden wat je zoekt of ben je zelf lid van een vereniging en heb je daarover vragen, dan kan je steeds bij team Cultuur, cultuur@heist-op-den-berg.be, 015 22 86 94.