Sportcentrum De Lichten

Softbalterrein
Sportcentrum De Lichten is uitgerust met een afgesloten softbalterrein. Dit terrein bestaat uit een graszone en gravelzone en is alleen toegankelijk mits reservatie.

Voetbalveld

Naast het softbalveld ligt een grasveld (ter grootte van een voetbalterrrein) uitgerust met 2 vaste voetbaldoelen, zonder belijning. Het gaat om een trainingsveld dat enkel gebruikt mag worden na reservatie.

Atletiekpiste
Achter de sporthal ligt een 400 m lange, volledig uitgeruste tartan atletiekpiste. De atletiekpiste is enkel toegankelijk mits reservatie.

Beachvolleybalterreinen
Naast de sporthal liggen drie beachvolleybalterreinen, een groot terrein met een afmeting van 8 x 16 m en twee kleine terreinen van 6 x 12 m. De beachvolleybalterreinen worden speelklaar gemaakt in het voorjaar (eind april-begin mei) en weer afgebroken in het najaar (oktober-november) en zijn enkel toegankelijk mits reservatie.

Paardenpiste, graspiste en Finse piste
Rondom het voetbalveld en softbalveld liggen drie pistes in cirkelvorm. Tijdens de wintermaanden zijn deze pistes verlicht gedurende de reservatie van de verenigingen.

  • Een 750 m lange Finse piste met een ondergrond bestaande uit boomschors. Deze piste mag vrij belopen worden.
  • Een paardendrafpiste waarvoor jaarlijks een abonnement moet worden aangekocht om deze te mogen berijden. Na aankoop van een abonnement kan deze piste onbeperkt gebruikt worden, met uitzondering van de momenten waarop wedstrijden plaatsvinden op één van de terreinen binnenin de piste.
  • Een 600 m lange graspiste die vrij mag belopen worden buiten de gereserveerde uren door sportverenigingen.

Bekijk de beschikbaarheid van de terreinen

Downloads