Sportfest Hest

Kom ontdekken wat sportief Heist allemaal te bieden heeft!

Team Sport en Jeugd wil bergen verzetten om elke Heistenaar aan te zetten tot duurzaam sporten en bewegen. Naast enkele andere diensten van het lokale bestuur, zijn onze verenigingen de belangrijkste partners om deze doelstelling te realiseren. Daarom lanceren we samen met hen Sportfest Hest. Dit evenement kent zijn eerste editie op zaterdag 10 september 2022 en kan hopelijk uitbloeien tot een succesvol, jaarlijks wederkerend evenement.

Hiermee wil Team Sport en Jeugd samen met het cursuscentrum, de Heistse sportverenigingen en Sportoase De Lo inspelen op de “Maand van de Sportclub”, georganiseerd door Sport Vlaanderen.

Op het Sportfest Hest kunnen alle inwoners van Heist-op-den-Berg en daarbuiten komen proeven, testen en beleven wat onze gemeente en de Heistse sportverenigingen te bieden hebben.

Zowel sport in het algemeen als de verenigingen op zich, worden in de kijker gezet. Bezoekers worden zo hopelijk geïnspireerd en uiteraard ook geïnformeerd over sporten en bewegen in Heist-op-den-Berg.

Het programma van Sportfest Hest kan je hier terugvinden.

De plattegrond van het Sportfest Hest kan je hier terugvinden.

Inschrijven:

Inschrijven kan vanaf 16/08 om 13.30 uur via www.heist-op-den-berg/webshop of telefonisch op het nummer 015 46 16 70.

Contactinformatie