Dagtrips voor groepen

In Heist kan je er met een groep gerust een dagje op uit trekken. Ga je voor cultuur, geschiedenis, natuur, educatie of gewoon voor een gezellig dagje uit, het kan hier allemaal. Je kiest wat jou interesseert en in samenspraak maken wij er een fijn dagprogramma van! Verschillende restaurants bieden menu’s aan voor groepen. Er is voldoende keuze naar ieders budget en smaak!

Voor deze dagtrips komen enkel groepen in aanmerking die uit minimum 15 personen bestaan, tenzij anders is aangegeven. De bezoekende groep zorgt zelf voor het vervoer. De aanvraag van de dagtrip moet minstens twee weken vooraf gebeuren. De klant ontvangt een schriftelijke bevestiging samen met de reservatie, de gedetailleerde daguitstap met prijsberekening en een toegangskaart. Deze voucher wordt door de groepsverantwoordelijke volledig ingevuld en ondertekend aan de gids overhandigd.

Voor wijzigingen en annulatie neem je best contact op met de dienst Toerisme Heist-op-den-Berg. De dienst Toerisme Heist-op-den-Berg is enkel bemiddelaar en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele tekortkomingen vanwege de cliënt en/of dienstverlening.

 

Contact

Dienst Toerisme
Postweg 6, 2220 Heist-op-den-Berg
Tel. 015 25 15 82, fax 015 24 31 98,
mail toerisme@heist-op-den-berg.be

Openingsuren

Ma, di, wo, do, vr: 10 - 12.30 uur en 13.30 - 17 uur

Van begin juli tot de 3e zo. van september:
za., zo. en feestdagen van 10 tot 15 uur

<< Sluitingsdagen juli-augustus >>

Telefonisch contact

Ma, di, wo, do: 9 - 12 uur en 13.30 - 16 uur
Vr: 9 - 12 uur