Tuinwedstrijd

In het voorjaar van 2021 organiseert lokaal bestuur Heist-op-den-Berg een tuinwedstrijd. Het hoofddoel van deze wedstrijd is het opwaarderen van het straatbeeld door tuin- en gevelaanleg en het verhogen van de biodiversiteit van private tuinen.

Ben jij iemand met een passie voor voor bloemen en planten? Wil je meer bijen en vogels aantrekken in je tuin? Dan maak je zeker kans om mooie prijzen te winnen in onze wedstrijd! Waag dus je kans!

Ga aan de slag met je voor- of achtertuin. Ook handelspanden, industrieterreinen of erfbeplantingen komen in aanmerking. Zoek je nog inspiratie? Neem dan zeker een kijkje op de gerelateerde pagina's hier rechts. Heb je pas je tuin heraangelegd? Ook dan kan je misschien nog deelnemen. Kijk het na in het wedstrijdreglement. Dit vind je ook rechts op deze pagina samen met het inschrijvingsformulier.

Inschrijven kan voor 1 mei van het jaar van deelname via de dienst Milieu (milieu@heist-op-den-berg.be). Mail het inschrijvingsformulier door of bezorg het op de site Leefomgeving (Leopoldlei 40, 2220 Heist-op-den-Berg) t.a.v. team Milieu.

Contactinformatie