Elektronische infoborden

Wat?

De gemeente Heist-op-den-Berg beschikt over 11 elektronische informatieborden. Deze zijn geplaatst in elk kerkdorp: Booischot, Pijpelheide, Heist-Goor, Schriek, Grootlo, Heist-centrum, Heist-station, Itegem, Hallaar, Zonderschot en Wiekevorst.

Elk informatiebord staat in de buurt van de kerk. Uitzondering is Heist-centrum, waar het infobord in de Bergstraat staat, ter hoogte van het evenementenplein.

Voor wie?

Op de elektronische informatieborden kunnen berichten en activiteiten aangekondigd worden van verenigingen (hieronder worden ook vzw’s verstaan) en niet-commerciële organisaties (vb. parochies, scholen,…) van Heist-op-den-Berg. De elektronische informatieborden zijn echter niet bedoeld voor volgende instanties politieke partijen of politiek geïnspireerde organisaties, commerciële organisaties, vakbonden en mutualiteiten, benefieten of andere persoonlijke berichten.

Waar wordt er gepubliceerd?

Berichten die afkomstig zijn van verenigingen/organisaties uit Heist-op-den-Berg worden aangekondigd in het kerkdorp waarvan de vereniging/organisatie afkomstig is en in het kerkdorp waar hun activiteit plaatsvindt. Dit om het aantal berichten per infobord te beperken.

Alle berichten worden in principe 1 week op voorhand aangekondigd.
Er zijn geen kosten aan verbonden voor de vereniging/organisatie

Hoe aanvragen?

  • Persoonlijk of telefonisch bij de dienst Communicatie en Onthaal
  • Online aanvragen
 

Contact

Communicatie
Kerkplein 17, 2220 Heist-op-den-Berg
015 22 86 53
communicatie@heist-op-den-berg.be

Openingsuren

Ma, wo, vr: 9 - 12 uur en 13.30 - 16 uur
Di, do: 9 - 12 uur

<< Sluitingsdagen >>

Telefonisch contact

Ma, di, wo, do: 9 - 12 uur en 13.30 - 16 uur
Vr: 9 - 12 uur