Evenement toevoegen

UIT in Heist-op-den-Berg: wie INvoert haalt er veel UIT

Om het cultuur- en vrijetijdsaanbod te kunnen smaken, moet je het eerst vinden. Daarom werd enkele jaren geleden UIT in Vlaanderen tot leven geroepen, een verzameling van allerlei lokale en regionale activiteiten die in Vlaanderen georganiseerd worden. Ook Heist-op-den-Berg werd partner van dit netwerk en publiceert een kalender ‘UIT in Heist-op-den-Berg’ op de gemeentelijke website en tweemaandelijks in het Heists Forum.

De activiteiten die in de Heistse evenementenkalender staan, worden ook getoond op www.uitinvlaanderen.be. Deze website dient op zijn beurt weer als inspiratiebron voor de regionale en nationale media. Daarnaast wordt nog gewerkt aan een koppeling met RTV Digitext, zodat de evenementen ook op de digitale teletekstpagina’s van RTV komen te staan. Dit zou begin september moeten werken.

Wie iets organiseert in Heist-op-den-Berg en zijn evenement optimaal wil promoten, maakt dus best gebruik van deze evenementenkalender. Door je activiteit 1 keer in te voeren in de uitdatabank wordt ze immers op verschillende plaatsen getoond.

Hoe voeg je zelf een activiteit toe aan de kalender?

- Ga naar de uitdatabank: www.uitdatabank.be
- Maak een account aan; je krijgt hiervan bevestiging via mail
- Voeg een activiteit toe bij ‘item invoeren’’ je krijgt allerlei invulvakjes te zien
- Vergeet niet om je activiteit te bewaren
- Het gemeentebestuur kijkt je activiteit na en valideert (of keurt af, indien nodig)
- Je activiteit staat in de kalender

Wie hulp nodig heeft bij het invoeren van een activiteit kan contact opnemen met Elfi Ceulemans, dienst Cultuurbeleid, tel. 015 22 86 16, mail ec@heist-op-den-berg.be

Opgelet: de uitdatabank is niet bedoeld voor evenementen van commerciële, politieke, racistische of subjectieve aard!