Watchapp #2: Emmi & Leo Live - Skagen

5336_340_190_FSImage_0_2020-11-18_DEF_WatchApp_pers1.jpeg Op algehele vraag van het publiek maakt SKaGeN een vervolg op WatchApp #1. Emmi en Leo hadden eerder een zinderende liefdesaffaire via WhatsApp: een liefde die uitsluitend gebaseerd was op woorden. Net voor hun eerste ontmoeting liep het mis. Nu, twee jaar later, keert Leo terug uit Boston en krijgt hij een bericht van Emmi in zijn WhatsApp.

In mei 2020 kwam SKaGeN uit met de allereerste WatchApp-voorstelling #1: ‘Emmi & Leo’. Meer dan 10.000 mensen volgden Emmi & Leo in hun WhatsApp knipperlichtrelatie. In dit unieke format van theater wordt het fysieke podium vervangen door het virtuele podium. Het blijkt een échte wereld, die pijn én schoonheid kan voortbrengen.   

‘WatchApp #2’ gaat nu een stap verder. De personages krijgen gezichten en je zult ze ook ‘live’ kunnen tegenkomen, als je dat wil. In deel 2 ontmoeten Emmi en Leo elkaar verschillende keren en daar kan het publiek op alle mogelijke manieren bij zijn. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan, daar verrassen we jullie graag mee. Maar ook als ze niet samen zijn, trekken Emmi & Leo alle registers van de moderne communicatie open. 

Emmi en Leo hadden een zinderende liefdesaffaire - via WhatsApp: een liefde die uitsluitend gebaseerd was op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk ging gebeuren, liep het mis en het contact werd verbroken. Nu, twee jaar later, keert Leo terug uit Boston en krijgt hij een bericht van Emmi in zijn WhatsApp. Beiden blijken nog altijd verslaafd te zijn aan elkaar en een werkelijke ontmoeting lijkt nu onvermijdelijk.

Wanneer

wo 7 oktober 2020, wo 18 november 2020 doorlopend.

Waar

Cultuurcentrum Zwaneberg

Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg

Prijs

€12.50

Basistarief: 12,50 €

Organisatie en contact

Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg

Lees meer