Wegen- en rioleringswerken Hollandstraat en omgeving

Schaliehoevestraat

In het deel van de Schaliehoevestraat  tussen de Hollandstraat en de zijstraat van de Schaliehoevestraat (blauw op schets) gaat de aannemer de opritten aanleggen. In het weggedeelte tussen huisnummer 82 en de Kleine Lammeneelstraat (geel op schets) wordt er verder gewerkt aan de aanleg van de grachten en aansluitingen van de riolering. Aansluitend zullen de weggoten en onderlaag in asfalt aangelegd worden. De aanleg van de asfaltlaag zal vermoedelijk in maart 2023 uitgevoerd worden, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.

Hollandstraat

In de week van 16 januari start de aannemer met de rioleringswerken in de Hollandstraat.Eerst wordt er riolering aangelegd tussen de werfkeet van de aannemer en de Lammeneelstraat (rode stippellijn op schets). Daarna wordt de riolering aangelegd vanaf de werfkeet richting Heist-Goorstraat.  Tijdens deze werken is enkel plaatselijk verkeer toegelaten in de werfzone.

De afvalophalingen gaan gewoon door zoals voorzien. De aannemer verzamelt de containers op een centraal ophaalpunt voor lediging. Zorg er wel voor dat jouw adres duidelijk vermeld staat op de afvalcontainer en glasbak zodat deze na lediging terug bij de juiste woning kunnen geplaatst worden.

Kleine Lammeneelstraat, 's Gravenhagenstraat en Mollehoefweg

Na aanleg van de riolering in de Hollandstraat wordt de riolering in Mollehoefweg, ’s Gravenhagenstraat en Kleine Lammeneelstraat aangelegd. Zodra er zicht is op de concrete uitvoeringdata zullen we hierover communiceren.

Downloads