Wegenwerken Bergstraat

Vanaf maandagnamiddag 1 april vinden er herstellingswerken plaats aan de roze kasseiverharding in de Bergstraat. De losliggende stenen naast de weggoot worden hersteld en de voegen van de kasseien worden gevuld met mortel.

De werken vinden plaats in de Bergstraat tussen het kruispunt met Leopoldlei en het kruispunt met Noordstraat – Kattestraat.

De werken zijn verspreid over twee weken. Er wordt in twee fasen gewerkt. De eerste fase start op 1 april. Na de maandagmarkt worden de parkeerstroken en opritten langs de kant van de oneven huisnummers tussen het kruispunt met Kattestraat en het kruispunt Leopoldlei afgesloten tot 8 april.

De tweede fase start na de maandagmarkt van 8 april. Dan worden de parkeerstroken en opritten langs de kant van de even huisnummers tussen het kruispunt met Noordstraat en het kruispunt met Leopoldlei afgesloten. Deze parkeerstroken en opritten blijven afgesloten tot 15 april.

De maandagmarkt zal geen hinder van de werken ondervinden. Om schade aan de herstellingen te vermijden, wordt uitdrukkelijk gevraagd om niet op de herstelde kasseien te lopen. Er zullen plaatselijk doorgangen voorzien worden die ook kunnen gebruikt worden bij de leveringen voor de handelszaken.

De Bergstraat blijft tijdens de werken open voor doorgaand verkeer.

Contactinformatie