Woonzorgcentrum Berkenhof

Ons huis telt 104 eenpersoonskamers, met aangepast meubilair, waarbij er ruimte is om de kamer persoonlijk aan te kleden.

Optimale verzorging
De kostprijs per dag, voor verblijf en zorg in het woonzorgcentrum bedraagt 56,54 euro. Dit omvat:

  • dagelijkse verzorging
  • dagelijks onderhoud van de persoonlijke kamer
  • alle maaltijden
  • tv en tv-aansluiting

Voor een kappersbezoek, je persoonlijke was en pedicure betaal je naargelang je gebruik maakt van onze dienstverlening. De tarieven vind je terug in de bijlage van onze interne afsprakennota.

Centrale ligging
Woonzorgcentrum Berkenhof heeft een centrale ligging in Heist-op-den-Berg. Het station en centrum bevinden zich op wandelafstand. Voor de bewoner biedt dit mogelijkheid om enerzijds te genieten van een groene en rustige omgeving, anderzijds kan de sfeer in de Bergstraat of het cultuurplein steeds opgezocht worden.

Zinvolle daginvulling
Een aangename en zinvolle daginvulling wordt in ons huis mee ondersteund door een team van kiné, ergo en animatie. Onze kinesisten staan in voor individuele behandelingen, voorgeschreven door de huisarts. De ergotherapeuten stellen in hun activiteiten de zelfstandigheid van de bewoner voorop. Onze animatoren voorzien activiteiten gericht op sociaal contact en gezelligheid.

Familie en bezoekers zijn steeds welkom
In onze cafetaria, 'Het Klapgat', met aangrenzende binnentuin, is het gezellig vertoeven. Gemeenschappelijke ruimtes zorgen voor ontmoeting en de persoonlijke kamer biedt rust en privacy.

“Het gebouw is misschien niet het allermodernste en de traphallen kunnen wel wat verf gebruiken, maar dat noem ik de verpakking. En verpakking is niet het aller belangrijkste. Hetgeen telt, is de inhoud. Dat is belangrijk: hoe gaat het personeel om met zijn bewoners. En dit kan moeilijk beter: vriendelijk, respectvol, professioneel, meelevend, noem maar op.”

Roger, zoon van Jeanne V.
Jeanne woonde 4 jaar in Berkenhof en mocht er 99 jaar worden.