Zwembad Heist-op-den-Berg


Dit zwembad omvat een wedstrijdbad met een wateroppervlakte van 208 m² (25 x 8,33 m). Het diepe gedeelte is 3,50 m diep en het ondiepe gedeelte varieert tijdens het vrij zwemmen van 80 cm naar 140 cm

Adres: Lostraat 48, 2220 Heist-op-den-Berg, 015 24 48 93

 

 

 

Overgang van Heistse zwembaden naar Sportoase De Lo
Op 14 maart 2020 is het zover, dan opent het nieuwe zwembad Sportoase De Lo zijn deuren voor het grote publiek. Vanaf maandag 16 maart 2020 maken ook scholen en clubs de overgang naar het nieuwe zwembad. Laat het aftellen maar beginnen! 

Dit betekent dat we nu in de overgangsfase zitten. Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg maakt hierover afspraken met personeelsleden en verschillende gebruikersgroepen, onder andere scholen, verenigingen en privé-lesgevers. Rekening houdend met die overgangsfase en dat afsprakenkader werd er beslist om vanaf maandag 6 januari 2020 geen publieke zwemuren meer aan te bieden. Dit betekent dat het vrij zwemmen, het baantjeszwemmen en de privé-zwemlessen niet meer plaatsvinden.
Het lokale bestuur heeft er bewust voor gekozen om in de overgangsperiode het school- en clubzwemmen nog zoveel mogelijk te behouden. De beschikbare personeelsleden zullen in deze periode maximaal hierop worden ingezet.

In het krokusverlof nemen we feestelijk afscheid van het oude zwembad met een hele reeks plezante activiteiten!
 

 

Contactinformatie